Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2019 17:28

Спіймали чергового "мінера"

Спіймали чергового "мінера"
Чоловік замінував супермаркет. ФОТО: НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ

8 червня 38-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння зателефонував до поліції та повідомив, що "замінував" супермаркет в Інгулецькому районі Кривого Рогу. Йому тепер загрожує до шести років позбавлення волі.

Працівники поліції оперативно відреагували на отриману інформацію, виїхали на місце події та евакуювали із торгівельного закладу близько 200 осіб. Спеціалісти вибухотехнічної служби і кінологи обстежили супермаркет та прилеглу територію. В результаті, жодних вибухових предметів виявлено не було, повідомляють у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві "замінували" ТЦ, дитсадки, лікарні й гіпермаркети

За вказаним фактом слідчими Інгулецького відділення поліції внесені відомості до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

У ніч на 7 червня з аеропорту "Жуляни" масово евакуювали всіх пасажирів і персонал. У приміщенні шукали вибухонебезпечні предмети, про які хтось повідомив по телефону гарячої лінії анонімно.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали чергового "мінера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути