пʼятниця, 15 травня 2020 18:32

Спецпризначенець викликав патрульних, щоб обеззброїти дитину з іграшковим автоматом

У Харкові на Московському проспекті заступник командира батальйону №2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківський області Віталій Лисинський організував спецоперацію із затримання "озброєних людей".

Як з'ясувалося, правоохоронець сприйняв за справжню зброю іграшковий автомат, яким бавилася дитина, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Автор: hk.npu.gov.ua
  У Харкові декілька екіпажів  поліції затримували машину з озброєною іграшковим автоматом дитиною
У Харкові декілька екіпажів поліції затримували машину з озброєною іграшковим автоматом дитиною

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські вбили аутиста з іграшковим пістолетом

"14 травня в соціальні мережі потрапило відео з місця події, яка сталася на Московському проспекті у Харкові. Чоловік у цивільному одязі, який помітив у салоні автомобіля предмет, схожий на зброю, викликав патрульних для перевірки даної інформації. Під час встановлення обставин події з'ясувалося, що зброя, зовні схожа на бойовий автомат, виявилася іграшковою", - розповіли в поліції.

Автор: Instagram/deuchik
  Організатором спецоперації виявився заступник командира батальйону полку поліції особливого призначення Віталій Лисинський
Організатором спецоперації виявився заступник командира батальйону полку поліції особливого призначення Віталій Лисинський

Зараз усі обставини інциденту встановлюються в рамках службового розслідування. У разі доведення провини правоохоронця, його буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

У місті Рожище на Волині 4-класник прийшов на заняття зі зброєю, котрою хотів похвалитися перед своїми друзями. Хлопчик навіть не встиг витягнути пістолет із портфеля, як його забрала вчителька. Поліцейські, що приїхали до школи, з'ясували на місці, що зброя - не іграшкова. Це пневматичний пістолет, який не був технічно справний, розряджений, без кульок та балона.

Зараз ви читаєте новину «Спецпризначенець викликав патрульних, щоб обеззброїти дитину з іграшковим автоматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути