пʼятниця, 01 грудня 2017 11:04

Врятована із вогню 8-місячна дівчинка померла

Врятована із вогню 8-місячна дівчинка померла
У Харкові перехожий врятував трьох дітей з палаючого будинку: одна дитина отримала численні опіки та померла. Фото - ДСНС в Харківській області

8-місячна дівчинка, яка під час пожежі обгоріла в будинку по вул. Біломорській у Холодногірському районі Харкова, померла в лікарні ввечері 30 листопада. Про це повідомили в прес-службі Харківської міськради.

"Дівчинка отримала сильні опіки і була доставлена ​​в лікарню вже у вкрай важкому стані. Лікарі кілька годин боролися за життя дитини, проте о 20:30 дівчинка померла", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першокласник Мар"ян Пітин із матір"ю померли в реанімації

У поліції розповіли, що на момент займання 3 дітей були вдома самі. Їхній батько був на роботі, а мати пішла дзвонити по стаціонарному телефону в центр мікрорайону. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії і вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Пожежа в Харкові в будинку №28 по вул. Біломорській сталася вдень 30 листопада. Перехожий побачив дим і зателефонував рятувальникам. Біля будинку чоловік побачив 2 хлопчиків, 2 та 3 роки. Ті розповіли, що всередині залишилася їхня сестра, а батьків вдома не було. Чоловік знайшов у кімнаті палаючого будинку 8-місячну дівчинку. Вона отримала численні опіки і була госпіталізована. Хлопчиків також доставили в лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Врятована із вогню 8-місячна дівчинка померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути