пʼятниця, 09 лютого 2018 18:28

Повідомили про стан поранених вибухом гранати поліцейських

Повідомили про стан поранених вибухом гранати поліцейських
У Бердянську Запорізької області під час затримання злочинець підірвав себе і правоохоронців гранатою. Поліцейських рятували лікарі Дніпра. Фото - Facebook Сергія Князєва

У Дніпрі лікарям вдалося врятувати двох тяжкопоранених поліцейських з Бердянська.

Їхні життя були на межі, відколи під час затримання у січні підозрюваний підірвав бойову гранату. Сам нападник загинув. А троє правоохоронців зазнали поранень. Двоє - вкоай тяжких. Нині копів виписали з обласної лікарні Мечникова, йдеться у ТСН.

Осколки від гранати пройшли впритул до сонної артерії та розірвали гортань і трахею 32-річного Дениса Пархоменка. Хірурги кажуть, що це була "ювелірна" робота - повернути йому здатність дихати та говорити. 30-річному Юрію Гусеву вдалося зшити пошматований кишківник і врятувати ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео з місця підриву поліцейських у Бердянську

За словами лікарів, попереду у поліцейських тривала реабілітація, та вони мають усі шанси повернутися до повноцінного життя і знову вийти на службу.

"Міг бути інвалідом. І не тільки перестати розмовляти, а й весь час дихати через трубочку. Може бути, тембр буде трохи нижчий. А так повністю повинен відновитися голос і дихання тим більше", - прокоментував стан Пархоменка заввідділенням обласної лікарні ім.Мечникова Сергій Тимчук.

22 січня вранці у Бердянську Запорізької області чоловік підірвав себе гранатою, коли його намагалися затримати співробітники місцевого відділу поліції. Внаслідок вибуху зловмисник загинув на місці, троє поліцейських отримали тяжкі поранення.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про стан поранених вибухом гранати поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути