субота, 06 серпня 2016 12:31

Соцмережі про замах на ватажка ЛНР: "Зрада Батьківщини - справа вкрай небезпечна"

Соцмережі про замах на ватажка ЛНР: "Зрада Батьківщини - справа вкрай небезпечна"

Ватажок терористичної організації ЛНР Ігор Плотницький постраждав у результаті замаху на нього.

Про це повідомив розшукуваний екс-нардеп від Партії регіонів Олег Царьов у своєму Twitter.

"Лідер ЛНР Ігор Плотницький у важкому стані перебуває в лікарні. Машина потрапила під спрямований вибух великої сили. Основна версія ДРГУ", - написав Царьов

"Плотницький в лікарні з пораненням голови. Кажуть, він і раніше був хворим на голову, а тепер буде ще й з відбитими мізками. А що робити? Зрада і продаж Батьківщини - справа не тільки мерзенна, але ще невдячна і вкрай небезпечна", - пише Борислав Береза на своїй сторінці у Facebook.

"Той випадок, коли "Здохни тварюка!" - це гарне і потрібне побажання. Давайте не будемо соромитися!", - написав Тарас Загородній на своїй сторінці у Facebook.

"Взагалі чому СБУ не можна підірвати Плотницького? Завжди можна звалити на ЧВК Вагнера, а потім наступного так само і т. д., поки всі не передохнуть!", - йдеться на сторінці Lugansk News Today.

"Чомусь я більше ніж впевнений що Плотницького підірвали Російські спецслужби. Вони робили таке не раз в зонах конфлікту в Грузії", - пише Бачо Корчилава.

"За інформацією лікарів з лікарні в яку привезли Плотницький що він у важкому стані. Після вибуху, джип Плотницького завантажили на евакуатор і доставили в лікарню, там і діставали вже Плотницького - це говорить про те, що поранення були дуже серйозні і ніхто не ризикнув витягати з підірваного автомобіля на місці події", - пише Ілля Кива.

"До речі одна важлива деталь, історія з Плотницьким може бути постановкою і її добре можуть розіграти в питанні зриву Мінських переговорів", - написав Бачо Корчилава

Нагадаємо, у Луганську, що перебуває під контролем так званої "ЛНР", підірвали автомобіль лідера самопроголошеної республіки Ігоря Плотницького.

Зараз ви читаєте новину «Соцмережі про замах на ватажка ЛНР: "Зрада Батьківщини - справа вкрай небезпечна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути