понеділок, 13 листопада 2017 18:10

Щоб привернути увагу коханого, дівчина порізала вени та кинулась під авто

Щоб привернути увагу коханого, дівчина порізала вени та кинулась під авто
Неповнолітня нанесла собі травми спочатку битою пляшкою, а пізніше кинулася під колеса автомобіля. Фото - Галас

15-річна мешканка Кременецького району Тернопільщини розбитою пляшкою порізала вени, а пізніше кинулася під колеса автомобіля.

Дівчина жива. Після надання медичної допомоги її відпустили за місцем проживання. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Збаразького відділення поліції Володимир Гарасимів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс школи" наклала на себе руки під час уроків

"Потерпіла разом зі своїм 17-річним хлопцем відпочивали у її бабусі 11 листопада. Близько опівночі до юнака зателефонували друзі і покликали на природу. Пара викликала таксі та поїхала. Там компанія розпивала спиртні напої – пиво та віскі. В якийсь момент між хлопцями виник конфлікт на ґрунті ревнощів. Товариш дівчини образився на подругу та подзвонив сестрі, аби та забрала його додому. Остання приїхала зі знайомою і вони почали з'ясовувати стосунки з винуватицею конфлікту, а потім ще й побили її", - розповів Герасимів.

Неповнолітня намагалася помиритися з другом та всіляко привертала його увагу. Хлопець не реагував на неї і дівчина, розбивши пляшку з-під пива, порізала вени на лівій руці. Після цього компанія вирішила йти додому. Дорогою дівчина й далі зверталася до товариша, але марно. Тоді закохана школярка кинулася під колеса автомобіля, який проїжджав повз них.

На місце події викликали правоохоронців та бригаду екстреної медичної допомоги. У потерпілої забій таза, передпліччя та пошкодження руки пляшкою.

Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності батьків неповнолітніх.

У столиці 22-річна дівчина вистрибнула з вікна 14 поверху. За інформацією правоохоронців, дівчина мала душевний розлад через нерозділене кохання.

Зараз ви читаєте новину «Щоб привернути увагу коханого, дівчина порізала вени та кинулась під авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути