Ексклюзиви
неділя, 24 травня 2020 10:21

Що обіцяв нардеп Давиденко напередодні загибелі

Що обіцяв нардеп Давиденко напередодні загибелі
Нардепа Валерія Давиденка знайшли з простреленою головою у власному офісі в Києві. Фото: facebook.com/Валерій Давиденко

Напередодні загибелі народний депутат Валерій Давиденко, якого з простреленою головою знайшла прибиральниця в приміщенні його офісу 23 травня, активно займався допомогою медикам Чернігівської області, які лікують хворих Covid-19.

У п'ятницю, 22 травня, він передав для Куликівського центру ПМСД 100 аплікаторів з пробірками для діагностування коронавірусу у контактних осіб. Нардеп регулярно забезпечував медпрацівників засобами індивідуального захисту. Обіцяв і надалі допомагати і про це був його останній пост у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель нардепа Давиденка: біля тіла знайшли незадекларовану зброю

"Учергове допоміг із засобами захисту для медиків: мобільній бригаді лікарів, яка виїжджає до хворих, передав 50 костюмів, 60 респіраторів FFP3, 50 пар рукавичок, 10 захисних щитків, у районну лікарню - маски і вкрай необхідні тести на коронавірус. Буду і далі допомагати медикам округу, аби підтримати їх у нелегкій боротьбі з пандемією", - написав він у пості.

Депутат також висловив занепокоєність тим, що днями у Куликівському районі в 10 людей діагностували коронавірус. Серед них - одна дитина.

У коментарях під постом користувачі висловлюють співчуття у зв'язку із загибеллю народного депутата.

Валерію Давиденку було 47 років. Був депутатом 8 і 9 скликань Верховної Ради України. До парламенту пройшов, вигравши 208 округ, Чернігівська область. До депутатської групи "Довіра" приєднався 6 грудня 2019 року. Від травня 2013 року до березня 2014 року Давиденко обіймав посаду заступника міністра аграрної політики і продовольства України. Також він був членом комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, членом груп з міжпарламентських зв'язків з Чехією, Угорщиною, Бразилією, Еміратами та Аргентиною.

Зараз ви читаєте новину «Що обіцяв нардеп Давиденко напередодні загибелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути