вівторок, 01 липня 2014 11:40

Спецтема: Війна на Донбасі

Снаряди з танка розтрощили магазин і автостанцію з терористами

Снаряди з танка розтрощили магазин і автостанцію з терористами

В мережу виклали відео розтрощеного магазину і автостанції під час бою між Слов'янськом і Красним Лиманом у Донецькій області.

Як йдеться на відео, 3 червня саме на цьому місці у засідку потрапила колона 89-ї бригади. Силовики дали відсіч терористам. Так, снарядом із танка було розгромлено магазин, у якому забарикадувалися бойовики. Після запеклого бою залишилась практично повністю знищеною автостанція "Брусин". У ній, як йдеться на відео, також ховались терористи, вони вели вогонь по українських десантниках.

За даними Вікіпедії, 3 червня в ході АТО була повністю очищена від терористів північ Донецької області, знищено опорні пункти і військові табори бойовиків в цьому регіоні і захоплений їхній головний укріплений район у населеному пункті Семенівка, встановлено контроль над містом Красний Лиман. В боях понад 500 бойовиків знищені в районі села Семенівка під Слов'янськом. Втрати серед українських військовослужбовців: троє убитих і 50 поранених.

Зараз ви читаєте новину «Снаряди з танка розтрощили магазин і автостанцію з терористами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути