понеділок, 12 жовтня 2020 18:37

Смертельний розворот: іномарка не пропустила ВАЗ

Смертельний розворот: іномарка не пропустила ВАЗ
У Запоріжжі внаслідок зіткнення Renault і ВАЗ загинув 26-річний водій останнього. Попередньо, водійка іномарки не пропустила інше авто. Фото: zp.npu.gov.ua

У Запоріжжі 47-річна водій автомобіля Renault під час розвороту не пропустила ВАЗ. Аварія сталася біля автомобільного ринку по вулиці Оріхівське шосе.

У результаті 26-річний водій останнього загинув, троє його пасажирів, серед яких дитина, і водійка іномарки – у лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влетів у вантажівку, а потім в автопоїзд: на трасі Київ - Чоп смертельне зіткнення

"Жінка-водій автомобіля Renault при зміні напрямку руху розвороту не надала перевагу у русі автомобілю ВАЗ, внаслідок чого відбулося зіткнення. У результаті аварії водій останнього від отриманих травм загинув на місці події, трьох його пасажирів – 36-річну жінку, 31-річного чоловіка й 14-річного хлопця госпіталізували. В лікарню потрапила й водійка іномарки", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Звертаються до свідків ДТП або водіїв, які мають відеозаписи з аварією, повідомити за телефонами: (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.

У Макарівському районі Київської області зіткнулися Opel і Subaru. 42-річна пасажирка останнього загинула на місці, її сини - 8-річні близнюки перебувають у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Смертельний розворот: іномарка не пропустила ВАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути