середа, 03 листопада 2021 08:16

Смертельна ДТП з Infiniti: 16-річний водій відмовився здавати кров

Смертельна ДТП з Infiniti: 16-річний водій відмовився здавати кров
Підозрюваний у смертельній ДТП в Харкові 16-річний Микола Харківський відмовився від аналізу крові. Фото: newsroom.kh.ua

Підозрюваний у смертельній аварії в Харкові 16-річний Микола Харківський відмовився здати кров на аналіз.

А сторона слідства поки не звернулася до суду для примусового відбору біологічних зразків у підлітка. Про це у Facebook розповів адвокат доньки загиблого в аварії 58-річного Ігоря Носова Ігор Черняк.

"Безумовно, це його право за законом. Але в сторони слідства є право звернутися до суду для примусового відбору біологічних зразків. Поки це право не реалізоване", — зазначив адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почнуть із Харкова: забиратимуть авто в любителів швидкості, які не платять штрафи

Черняк пояснив, чому аналіз крові є надзвичайно важливим для слідства.

"Саме аналіз крові може повністю виключити відсутність в організмі будь-яких речовин, що прямо впливають на кваліфікацію злочину. Іншими словами, проведений аналіз сечі виключає багато, але далеко не все", — сказав адвокат.

Ігор Черняк повідомив, що слідство зібрало значний обсяг доказів, що за кермом Infiniti перебував саме Микола Харківський. У спрві призначили ряд експертиз. І захист потерпілих сподівається, що їх виконають у найкоротші терміни.

26 жовтня в Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП з Infiniti: 16-річний водій відмовився здавати кров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути