середа, 04 травня 2022 09:55

Смертельна ДТП на Рівненщині: повідомили перші подробиці про загиблих (оновлено)
3

На Рівненщині триває огляд місця аварії, у якій зіткнулися мікроавтобус, бензовоз та пасажирський автобус. Поліцейські та рятувальники ідентифіковують загиблих.

Водночас анкетні дані трьох осіб досі не встановлені, повідомив у середу офіційний сайт Національної поліції.

"Водій автомобіля Mercedes-Benz Vito здійснюючи маневр обгону іншого транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з бензовозом. Особа загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановлена", - йдеться у повідомленні.

На момент ДТП у салоні автобуса Setra, який прямував до Польщі, перебувало 35 пасажири та один водій. З'ясувалося, що іще один пасажир мав сідати у місті Броди, а другий водій - у Львові.

ОНОВЛЕНО НА 9:40: Всього у ДТП загинули 26 людей: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса). Травмувалися 12 осіб, зокрема 11 пасажирів автобуса та водій бензовозу. Загальна кількість учасників смертельної аварії 38 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Рівненщині: з'явилися подробиці наймасштабнішої за останні роки аварії

Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули 26 людей
Фото: rv.npu.gov.ua
Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули 26 людей
Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули 26 людей

"Усі загиблі пасажири віком від 17-ти до 69-ти років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років. Учасники ДТП - жителі Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей", - додають у Нацполіції.

На місці події продовжують працювати спецслужби, відбувається зачистка дорожнього покриття. Рух на цій ділянці повністю відновили.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, розпочали досудове розслідування.

3 травня на місці ДТП на Рівненщині, де зіткнулися мікроавтобус, бензовоз та пасажирський автобус, слідчими поліції знайдено 26 останків загиблих. Водій бензовозу перебуває у тяжкому стані. Загиблий водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito, за попередньою версією, став винуватцем наймасштабнішої трагедії на дорогах України за останнє десятиліття.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП на Рівненщині: повідомили перші подробиці про загиблих (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути