Ексклюзиви
четвер, 10 лютого 2022 15:26

Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського викликають на допит

Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського викликають на допит
Автомобіль на смерть збив пішохода і поїхав. За даними ЗМІ, на місці ДТП виявили автомобільні номери з кортежу Олександра Ярославського. Фото: Нацполіція

Поліція Харківщини викликатиме на допит можливого учасника ДТП бізнесмена Олександра Ярославського. У результаті аварії загинув пішохід.

Про це повідомила пресслужба Міністерств внутрішніх справ.

"У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також усі обставини ДТП. Поліцейські встановлюють особу водія, а також викликають на допит можливого учасника ДТП", - ідеться в повідомленні.

Також у відомстві розкрили подробиці смертельної аварії. Трагедія сталася 9 лютого близько 22:55 в районі 534 км автодороги Київ - Харків - Довжанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські відхрестилися, що "слуга" Трухін пропонував хабаря

"Невстановлений автомобіль, який рухався зі сторони міста Чугуєв в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода - чоловіка віком приблизно 50 років. У результаті ДТП пішохід загинув", - ідеться в повідомленні.

За фактом ДТП поліцейські відкрили провадження за двома кримінальними статтями - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водієм та залишення в небезпеці. Останнє провадження свідчить про те, що автоміль поїхав з місця злочину.

За скоєне винуватцю загрожує від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомила, що вночі 10 лютого на трасі Чугуїв - Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка. На місці ДТП виявили автомобільні номери з кортежу Олександра Ярославського.

10 лютого Ярославський разом із тестем вилетів з України до Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП на Харківщині: Ярославського викликають на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути