середа, 24 березня 2021 13:24

Смерть військової після Covid-щеплення: відомі результати розтину

Смерть військової після Covid-щеплення: відомі результати розтину
На Одещині після Covid-щеплення померла військова 43-річна Інна Нарожна. Розтин виявив у жінки гостру серцево-судинну недостатність. Фото: facebook.com/oda.odesa

Військовослужбовиця із Чорноморського на Одещині 43-річна Інна Нарожна померла від гострої серцево-судинної недостатності.

Такі офіційні дані судмедекспертизи повідомили в МОЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар помер після вакцинації від Covid-19

"Причина смерті військовослужбовиці – гостра серцево-судинна недостатність. У неї також встановлено атеросклеротичний кардіосклероз. Про це Міністерству охорони здоров'я повідомили одеські лікарі, які робили розтин померлої. Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації в рамках розслідування, як того вимагають протоколи Міністерства охорони здоров'я", - сказано в повідомленні.

Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у жінки не було. У той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Вони почувають добре.

Інна Нарожна померла 23 березня о 17:20 в селищі Чорноморське Одеської області. За інформацією Командування медичних сил ЗСУ, 21 березня жінка отримала щеплення проти Covid-19. Зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на здоров'я жінка не висловлювала. Найближчим часом її мали залучити до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС, тому з дотриманням всіх алгоритмів отримала щеплення від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Смерть військової після Covid-щеплення: відомі результати розтину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути