пʼятниця, 02 лютого 2018 17:33

Смерть у полум'ї: в Україні за добу згоріли 12 людей

Смерть у полум'ї: в Україні за добу згоріли 12 людей
1 лютого на пожежах загинули 12 людей. Фото: censor.net.ua

За минулу добу, 1 лютого, загинули 12 людей через пожежі в будинках.

Як повідомляють на сайті ДСНС України, в холодну пору року кількість трагічних випадків зростає. Люди, опалюючи свої будинки, часто нехтують правилами пожежної безпеки, курять в приміщеннях і перевантажують електромережу, включаючи обігрівачі та несправні побутові прилади.

У Харківській області в місті Южному виявили 94-річну жінку, яка загинула під час пожежі. У приватному житловому будинку в Нижньодніпровському районі Дніпра виникла пожежа в результаті якого загинула 2-річна дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пожежі згоріли 10 тисяч книжок

Також у відомстві зазначили, що подібні випадки були в Закарпатській, Херсонській, Івано-Франківській, Київській, Чернігівській, Одеській та Кіровоградській областях.

"За перший місяць 2018 року показник загиблих і постраждалих на пожежі становить вже 264 і 140 осіб відповідно", - йдеться в повідомленні.

Пожежа в одеському дитячому закладі "Вікторія" сталась через службову недбалість інспектора ДСНС. Йому оголосила підозру прокуратура Одеської області, повідомляють у прес-службі відомства.

Підозрюваним є один з провідних інспекторів Київського районного відділу Головного управління ДСНС в Одеській області. Він протягом 2016-2017 років кілька разів виявляв порушення пожежної безпеки в закладі. Про це свідчать акти та приписи про усунення порушень.

Зараз ви читаєте новину «Смерть у полум'ї: в Україні за добу згоріли 12 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути