понеділок, 04 січня 2021 18:43

Смерть українки в Туреччині: неочікувані подробиці

Смерть українки в Туреччині: неочікувані подробиці
Христина Новіцька опівдні 31 грудня торік замовила додому їжу і більше не виходила. Фото: Milliyet

Українка 25-річна Христина Новицька, яку знайшли мертвою на орендованій віллі в турецькому Бодрумі, могла вкоротити собі віку. На це зважилася під впливом фільму "Між життям і смертю" 2003 року.

Тіло жінки було знайдено з поліетиленовим пакетом на голові і з пов'язаними ззаду руками, повідомляє видання Milliyet.

"Поліцейські групи, які працювали на місці злочину, стверджують, що жінка скоїла самогубство, оскільки всі 3 замки сталевих дверей вілли були замкнені зсередини, а на вікнах були залізні ґрати", - йдеться в повідомленні.

У ході розслідування були знайдені мотузка, шарф і деревне вугілля, приготоване до спалювання. Поліція припускає можливість того, що Новицька могла здійснити спробу самогубства за допомогою цих предметів. Нібито за 4 дні до смерті вона онлайн замовила наручники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть українки у Туреччині: справу контролює Консульство

"Замість того, щоб заклеювати рот ізоляційною стрічкою, як у фільмі, жінка могла спробувати вкоротити собі віку за допомогою мотузки, яку вона зробила з поліетиленового пакета", – зазначають у статті.

Турецька поліція розглядає різні версії того, що трапилося, а остаточну причину з'ясують після судово-медичної експертизи і розслідування.

Тіло Христини Новицької одразу після розтину в Інституті судової медицини Мугли забрала її матір, доправивши його на батьківщину. Відомо, що в Україні також проведуть розтин тіла.

У Туреччині під Бодрумом в будинку знайшли мертвою українку 25-річну Христину Новицьку. Жінку сиділа на стільці з поліетиленовим пакетом на голові і зі скутими за спиною руками в кайданках. Відомо, що мати не могла додзвонитися до доньки від 30 грудня торік. Тому 2 січня попросила друзів Христини навідатися до неї. Коли ті не змогли достукатися – викликали поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Смерть українки в Туреччині: неочікувані подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути