Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2018 14:06

Скоріше за все, отруїлися чадним газом: 3 жінки потрапили до лікарні

Скоріше за все, отруїлися чадним газом: 3 жінки потрапили до лікарні
У Лубенському районі на Полтавщині госпіталізували одразу трьох жінок. Підозрюють отруєння чадним газом. Фото: Полтавщина

У селі Войниха Лубенського району на Полтавщині трьох жінок відвезли до лікарні. Підозрюють, що отруїлися димом із печі.

Про це повідомили у Засульській сільській раді, куди входить Войниха.

Микола Устименко, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи сільради, припустив, що чадний газ міг накопичитися у печі однієї із постраждалих.

"До отруєння вона не була вдома 10 днів. Через особливість печі, можливо, був утруднений вихід продуктів неповного згоряння, і чадний газ накопичився у приміщенні. Треба було провітрити приміщення під час запалення печі", - зазначив Микола Устименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вогні загинули троє маленьких дітей

Дві односельчанки прийшли навідати господиню. Скоріше за все, теж надихалися чадними відходами. Мали тяжкий стан. Однак їх уже перевели із реанімації у терапевтичне відділення Лубенської центральної міської лікарні.

Працівники газової служби приїхали через 2 год. Зробили висновок, що усі прилади в будинку справні. У повітрі не зафіксовали вміст чадного газу.

Зараз ви читаєте новину «Скоріше за все, отруїлися чадним газом: 3 жінки потрапили до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути