Ексклюзиви
середа, 30 вересня 2020 13:49

Школярки станцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО

Школярки станцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО
Четверо школярок станцювали тверк біля меморіалу загиблим воїнам АТО у селищі Талалаївка в Чернігівській області. Фото: скріншот із відео

Четверо школярок станцювали тверк біля меморіалу загиблим воїнам АТО у селищі Талалаївка в Чернігівській області, чим спровокували скандал. Відео з танцем опублікували у соцмережах.

Згодом дівчата записали відео з вибаченнями. Але поліцейські таки склали адміністративні матеріали на двох 16-річних школярок та на батьків двох 13-річних дівчат, що вчиняли хуліганство. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"29 вересня в ході моніторингу соціальних мереж поліцейські Талалаївського відділення поліції виявили хуліганські дії чотирьох школярок біля меморіалу загиблим воїнам АТО. Він знаходиться на вулиці Центральній в райцентрі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бджілки і Вінні-Пух" потрусили дупами й осквернили меморіал

Усі складені адмінматеріали поліція направила до Талалаївського районного суду для ухвалення рішення. Поліцейський з ювенальної превенції вже провів профілактичну роботу з адміністрацією школи, де навчаються дівчата, і з учнями. До закладу направлено подання щодо проведення подальших профілактичних заходів.

Начальник Талалаївського райвідділу поліції Андрій Водолазкін зустрівся з головою ГО "Талалаївська спілка учасників АТО". Після обговорення прикрої ситуації вони також запланували зустріч з педколективом та проведення додаткових класних годин для патріотичного виховання підростаючого покоління.

В Херсоні на Алеї Слави невідомі жорстоко познущалися зі стендів меморіалу Героям Небесної сотні та загиблим бійцям АТО. Вандали намалювали червоною фарбою свастику, а під зображенням герба України написали "Росія".

Зараз ви читаєте новину «Школярки станцювали тверк біля меморіалу загиблим в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути