середа, 06 листопада 2013 18:34

Школярка з Макіївки, яка їздила по місту без прав, стала жертвою насмішок

Родичі школярки Аліни з Макіївки, яка їздила по місту без прав і розбила чужу машину, скаржаться, що дівчина стала об'єктом насмішок і цькування. І тому просять видалити відео.

Автор: Фото: vk.com
 

Журналісти Дорожнього контролю, які зняли поведінку Аліни після ДТП, отримали листа з проханням прибрати скандальний запис з інтернету.

"Справа в тому, що Аліна стала об'єктом цькування, насмішок, які тривають вже кілька днів. Вона, не спитавши нікого, взяла машину і поїхала кататися. Батько і мати (які на заробітках у Москві) покарали її за цю витівку, повністю компенсували збитки від ДТП потерпілому (серйозних травм і каліцтв не було, машину зараз ремонтують в автосервісі). Цей старий Мерседес тато Аліни купив своєму батькові, щоб той міг хоч трохи підробітком займатися. Самі батьки Аліни заробляють своїми руками в Москві, вони ніякі не олігархи і навіть не "забезпечені"", - пишуть родичі дівчини.

Автор: Фото: vk.com
 

Автор листа зазначає, що "батькам Аліни боляче читати незаслужені образи і нападки людей, які абсолютно не в курсі ситуації". А також просить видалити відео, "зрозумівши почуття батьків".

Автор блогу, який першим опублікував дане відео, видаляти його відмовляється. До того ж, сюжет про Аліну вже показали на місцевих та національних каналах. У цьому сюжеті кажуть, що Аліні 16 років. Автор оригінального відео писав, що їй 18. На деяких телеканалах Аліні дають 17. А в інтернеті пишуть, що виглядає вона на всі 40.

Зараз ви читаєте новину «Школярка з Макіївки, яка їздила по місту без прав, стала жертвою насмішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

114

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути