середа, 03 травня 2017 12:28

Школяр повісився після смерті батьків

Школяр повісився після смерті батьків
16-річний хлопець не зміг пережити втрату батьків і повісився ФОТО: pravda.kg

На Харківщині 16-річний хлопець не зміг пережити втрату батьків і повісився. 27 квітня підлітка знайшли мертвим у селі Охоче Нововодолазького району. Самогубця у зашморгу знайшла бабуся.

Про це повідомив NewsRoom.

"Зі слів старшого інспектора відділу ювенальної превенції "главку" Костянтина Шеремета, в лютому мама підлітка померла від раку. Після цього хлопець разом з батьком і двома молодшими сестрами (7 і 12 років) переїхали жити до бабусі. Перебувати у старій квартирі родині було важко. Однак 8 березня батько повернувся до покинутого будинку. Там і повісився. Хлопець сильно переживав смерть батьків. У школі з сиротою працював психолог. Попри це підліток наклав на себе руки. Повісився, коли приїхав до іншої бабусі (по татовій лінії). Пенсіонерка помітила онука в петлі, коли повернулася з городу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу жінку знайшли мертвою в річці

Підліток нібито перебував у групах смерті. У поліції перевірили, підліток відношення до них не має. Причина самогубства - психологічна травма. Сестрами повішеного школяра займуться фахівці. Дівчата знаходитимуться під ретельним наглядом психологів.

У селі Нове Життя Малинського району Житомирщини повісився 15-річний школяр. Хлопця знайшли у петлі на дереві за хатою. Висів 3 метри над землею, на власному подвір'ї. На тілі школяра ознак насильницької смерті не виявили. За висновком судмедексперта, загинув внаслідок удушення. Загиблий - учень 9 класу. Основною версією самогубства є конфлікт із батьками.

Зараз ви читаєте новину «Школяр повісився після смерті батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути