Ексклюзиви
четвер, 10 листопада 2016 12:06

Школу пограбували через вікно другого поверху

Школу пограбували через вікно другого поверху
ternopil.te.ua

Цієї ночі у Вінниці пограбували загально-освітню школу №33 в мікрорайоні "Вишенька". Винесли плазмовий телевізор, монітор до комп'ютера та гроші.

Крадіжку помітили вранці, коли вчителі та батьки з дітьми прийшли до школи.

"Заходимо в клас, а скло з вікна вийняте. Телевізора нема, комп'ютера, яким користувалася вчителька теж. Ще й гроші забрали батьківські, які були призначені для харчування дітей в їдальні. Ми не можемо зрозуміти, чого саме наш клас. Вікна по всій школі однакові" - говорить Gazeta.ua батько школярки 3-го класу Анатолій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі обстріляли школу

Грабіжники залізли в приміщення школи через вікно 2-го поверху шляхом віджиму, повідомили Gazeta.ua у прес-службі Нацполіції у Вінницькій області. Вони його віджали і вийняли.

"Поліцію повідомила вчителька, яка першою побачила крадіжку. Туди миттєво виїхала слідчо-оперативна група. Зараз вони оглядають місце події. Працюють експерти" - розповіла Ірина Добровольська.

В школі є охорона, яка чергує цілодобово.

У жовтні в Рівному за вихідні пограбували одразу дві школи - №18 та "Центр Надії". Злодії спокусилися на дорогі плазмові телевізори. У школі №18 це вже друге пограбування за останні півроку. Як і тоді, викрали новенький телевізор за 7 тисяч гривень, який батьки купили для своїх школярів.

Зараз ви читаєте новину «Школу пограбували через вікно другого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути