середа, 26 квітня 2017 11:42

Школяр, якому перерізали горло, заговорив

Школяр, якому перерізали горло, заговорив
Школяр, якому перерізали горло, заговорив всупереч прогозам лікарів ФОТО: gazeta.ua

На Дніпропетровщині 14-річний школяр, якому перерізали горло, почав говорити. Напали на Тараса двоє його товаришів, 15 квітня, у місті Верхівцеве.

Про це повідомляє "Дніпро Вечірнє".

"На підлітка напали в його будинку заради комп'ютера. Хлопцеві перерізали горло, встромили ніж у спину. Крім того, у Тараса серйозно пошкоджені зв'язки. Ще тиждень тому лікарі не давали ніяких прогнозів. На сьогоднішній день школяр говорить пошепки. Медики кажуть, що голос у потерпілого може повністю відновитися", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці моторошного вбивства жінки-медика на полігоні

На Дніпропетровщині 14-річному школяреві перерізали горло і встромили ніж у спину заради комп'ютера. Нападники - товариші потерпілого. Злочин спланували. Перед тим, як завдали ножових поранень, хлопця зв'язали та побили. Ледь живу дитину знайшов сусід. Викликав "швидку" і правоохоронців. Потерпілого доставили до лікарні. Медики діагностували ножове поранення шиї, грудей та легень. 8-класнику провели кілька операцій. Коли перерізали горло, зачепили органи мовленнєвого апарату.

З'явилося відео зі школярем, якого підрізали підлітки. Хлопець у лікарні. Його стан тяжкий. Однак життю нічого не загрожує. Для одужання і відновлення соціальних функцій, таких як мова, поки питання залишається відкритим.

Зараз ви читаєте новину «Школяр, якому перерізали горло, заговорив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути