субота, 28 жовтня 2017 17:15

Скільки дає: розказали про вироки судді Зайцевої

Скільки дає: розказали про вироки судді Зайцевої
Світлана Муратова розглянула понад 200 кримінальних справ. Фото: ТСН

Суддя з Харкова Світлана Муратова вже ухвалилила понад 200 вироків у кримінальних справах. Саме Муратова розглядає справу 20-річної Олени Зайцевої, позашляховик якої 18 жовтня в'їхав у натовп, вбив 6 людей і ще 5 поранив.

Про це повідомив портал "Місто Х".

2006 року Муратова розглядала кримінальні справи по крадіжкам та наркотикам. Тоді винесла понад 200 вироків.

Серед ухвал судді - ув'язнення на 12 років безхатька, який жорстоко вбив художника. Також вона засудила до 8 років позбавлення волі чоловіка, який штрикнув ножем людину. Останній вирок Муратової по кримінальній справі - 2 роки умовно за пограбування магазину на ринку "Барабашово".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: як живеться Зайцевій в СІЗО

Розглядала Муратова і справи про ДТП.

"У листопаді 2010 року винесено вирок у справі про ДТП із потерпілими на вул. Шевченка. Тоді автомобіль "Хюндай" збив велосипедиста, а судова історія закінчилася для винного роком випробувального терміну", - зазначили у виданні.

У 2011 році суддя працювала зі смертельною ДТП. Тоді водій джипа перевищив швидкість, протаранив седан, від чого останній зіткнувся зі сміттєвозом. Одна людина загинула. Винуватець профінансував ремонт автівок, заплатив компенсацію постраждалим. Потерпілі відмовилися від претензій до чоловіка. Суд призначив винуватцю 5 років позбавлення волі із випробувальним терміном на 3 роки.

Учасник страшної ДТП у Харкові водій Volkswagen Геннадій Дронов поспілкувався про аварію зі слідчим. Розмова тривала кілька годин. На допиті адвокат водія офіційно заявив, що його підзахисний хоче взяти участь у слідчому експерименті. Статус Дронова не змінився – він і далі проходить у справі як свідок.

Зараз ви читаєте новину «Скільки дає: розказали про вироки судді Зайцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути