середа, 25 жовтня 2017 23:55

ДТП у Харкові: Водія Volkswagen допитували кілька годин

ДТП у Харкові: Водія Volkswagen допитували кілька годин
Водій Volkswagen Геннадій Дронов розповів свою версію смертельної аварії у Харкові. Фото: УНІАН

Учасник страшної аварії у Харкові водій Volkswagen Геннадій Дронов уже тиждень лікується в нейрохірургічному відділенні однієї з міських лікарень. У середу він прийняв журналістів, але попросив не записувати нічого на камеру, йдеться в сюжеті ТСН.

Дронов поспілкувався про аварію зі слідчим. Розмова тривала кілька годин. На допиті адвокат водія офіційно заявив, що його підзахисний хоче взяти участь у слідчому експерименті.

Статус Дронова не змінився – він і далі проходить у справі, як свідок. І наполягає, що їхав на зелене світло і уникнути зіткнення не міг.

Раніше Геннадій Дронов, вперше прокоментував аварію і те, що було за секунди до неї. Заяву він оприлюднив через свого адвоката.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Зайцевої не оскаржуватиме її запобіжний захід

18 жовтня близько 20:40 в центрі Харкова сталася масштабна ДТП: автомобіль Lexus під керуванням 20-річної Олени Зайцевої проїхав на червоний сигнал світлофора і врізався в Volkswagen Touareg, після чого вилетів на тротуар з пішоходами. Внаслідок наїзду загинули п'ятеро людей. Шестеро перехожих, серед яких вагітна жінка, були госпіталізовані з травмами. 20 жовтня Зайцеву взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: Водія Volkswagen допитували кілька годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути