вівторок, 02 жовтня 2018 15:52

"Шкодую, що народився" - Дронов виклав свою версію подій

"Шкодую, що народився" - Дронов виклав свою версію подій
У Київському суді Харкова вперше свою версію подій розповів Геннадій Дронов – другий водій-учасник смертельної ДТП. Фото - ТСН

Сьогодні, 2 жовтня, у Київському суді Харкова вперше свою версію подій розповів Геннадій Дронов – другий водій-учасник смертельної ДТП.

Промову читав із листка. Казав, шкодує, що народився та готовий визнати цивільні позови постраждалих щодо відшкодування моральних збитків і платити за можливостями.

"Тисячу разів пошкодував, що опинився в той вечір у тому місці та в тому, що народився", - сказав Дронов.

Додав, що їхав того вечора з роботи за своїм звичним маршрутом. Рухався на зелений сигнал світлофору зі швидкістю 40 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Зайцевої-Дронова на контролі у президента

"Я їхав, як всі. Зупинився перед перехрестям так, щоб було видно дані світлофору біля "Пузатої Хати". Подивився вправо, мені було видно фари, як виявилося пізніше, автомобіля Lexus. Вони були дуже далеко і небезпеки для руху не представляли. Мікроавтобус почав рух на жовтий сигнал світлофора. Я після нього - на зелений. Не міг припустити, що за 2-3 сек. Lexus вискочить і опиниться на перехресті. Я не міг нічого зробити, навіть не зрозумів, що сталося. Ані суд, ані слідство, ані прокурор не змогли встановити швидкість Lexus. Зі швидкістю близько 80 км/год, як було зазначено у матеріалах справи, так швидко машина б не здолала б таку відстань", - стверджує Дронов.

Він також заявив, що не розуміє, чому експерти не змогли встановити швидкість руху авто, за кермом якого була друга обвинувачена у ДТП Олена Зайцева.

Зараз Дронов продовжує відповідати на питання.

Другий учасник масштабної аварії на вул. Сумській в Харкові Геннадій Дронов дав перші свідчення в суді сьогодні, 2 жовтня. Своєї провини у аварії не визнає. Проте попросив пробачення у постраждалих і родичів загиблих. Коли говорив про останніх, плакав.

Зараз ви читаєте новину «"Шкодую, що народився" - Дронов виклав свою версію подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути