Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 17:51

Скандал з викинутими паспортами: жінка записала відеозвернення

Скандал з викинутими паспортами: жінка записала відеозвернення
Жінка 18 травня записала відеозвернення, в якому заявила, що кадри з викиданням паспорта - фейк. Фото: dmsu.gov.ua

Українка прокоментувала гучний скандал через відео, на якому вона викинула паспорт через не допуск з дітьми на рейс до Стамбула. Кадри викликали широкий резонанс, і тепер вона скаржиться на різку критику з погрозами в мережі.

Жінка 18 травня записала відеозвернення, в якому заявила, що кадри з викиданням паспорта - фейк, пише РБК-Україна.

Українка закликала користувачів інтернету припинити слати їй гнівні повідомлення з погрозами, й наголошує, що ніхто не знає, що насправді сталося в аеропорту, і який стрес вона пережила з сім'єю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наркокур'єр з вантажем на 11,5 млн пробрався в Україну як турист

"Хлопці, будь ласка, зупиніться! Ви не знаєте, який вчора я стрес пережила на кордоні. Ви не розумієте, що ви робите. Припиняйте мені погрожувати. Ви, не знаючи, що насправді сталося, ви зараз мене рвете на шматки ще й з погрозами", - звернулася Людмила до українців.

Жінка пообіцяла найближчим часом пояснити всю ситуацію, зробивши офіційну заяву, поки що ж просить "не робити ні з кого цапа відбувайла". При цьому запевнила, що скандальний ролик, на якому нібито викинула паспорт і грубо лаяла Україну, насправді був змонтований, й у такому вигляді розійшовся в ЗМІ.

Чмульова пообіцяла подати до суду на видання, яке поширило відповідні кадри.

"Це відео фейкове. Це нарізки, які зроблені з різних сторінок. Я в будь-якому випадку подаватиму до суду на це видання, яке це опублікувало. Будь ласка. Не знаючи, в чому суть справи, ви мене зараз розриваєте на шматки", - заявила жінка.

У Харкові жінка з дітьми вирішила позбутися паспорта після того, як їй відмовили у вильоті в Туреччину. Причина відмови не повідомляється. Українка в гніві сказала, що вони з дітьми двічі купували нові квитки, але полетіти їм так і не вдалося. У ролику також показані діти, які викидають паспорти на землю.

Зараз ви читаєте новину «Скандал з викинутими паспортами: жінка записала відеозвернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути