Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2016 23:10

Широкине повністю перейшло під контроль української армії

Широкине повністю перейшло під контроль української армії

У селищі Широкине більше немає жодного бойовика. Про це повідомив прес-офіцер сектору "Маріуполь" Олександр Кіндсфатер, передає Громадське ТБ. Приазов'я.

За його словами, декілька днів тому бойовики залишили Широкине. Зараз селище повністю контролюють підрозділи морської піхоти. Проходять заходи з розмінування території та ліквідації вибухонебезпечних предметів.

"Бойовики замінували практично кожен будинок, встановили багато розтяжок і мін-пасток. Цей факт показово свідчить, що терористи планували масштабний терористичний акт. Завдяки пильності наших саперів, вдалося зірвати ці ворожі задуми. Зараз проводиться обстеження території, розмінуваня будинків, доріг, знешкодження нерозірваних боєприпасів. Наші підрозділи укріплюються і облаштовують вогневі позиції і знаходяться в готовності в кожну мить дати гідну відсіч ворогу", – сказав Кіндсфатер.

Нагадаємо, за словами заступника голови СММ ОБСЄ в Україні Александра Хуґа, у Широкиному має проходити так звана "зона безпеки".

Широкине було зайняте полком "Азов" внаслідок рейду напередодні Мінських домовленостей 10 лютого 2015 року. Однак там продовжували працювати диверсійно-розвідувальні групи. Під повним контролем української армії знаходилась тільки котеджна частина села та висота "Маяк".

Зараз ви читаєте новину «Широкине повністю перейшло під контроль української армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути