понеділок, 11 липня 2016 14:32

Син убив матір і заховав тіло в підвалі з картоплею

Син убив матір і заховав тіло в підвалі з картоплею

У Стрийському районі на Львівщині поліція затримала 33-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві власної матері. Її розчленованою знайшли у підвалі з картоплею.

"В поліцію звернулася сестра покійної. Повідомила, що її 54-річна сестра майже тиждень не виходить із будинку. Живе з нею по сусідству. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група", - каже Світлана Добровольська із Національній поліції Львівської області.

Марія Марків з сестрою та сином мешкали на одному подвір'ї, але у різних будинках.

"Чого сестра не зайшла сама в будинок пошукати Марію, а дзвонила в поліцію не відомо. Всі припускають, що боялася племінника. Він зовні не виглядав агерсивним. По вулиці йшов вітався. Говорити з ним ніхто не ставав, тому що у ньому сиділо всередині, хто зна. Марія давно вже оформила йому групу в психлікарні. Доглядала за сином. Сама ніде не працювала офіційно. Жили з господарки. Мала поле, свині, гуси. Робила і возила на базар продавати продукти. В селі жінку шанували і любили, бо дуже роботяща була і привітна. Зараз для всіх місцевих то, що сталося — шок", - розповідає секретар Лисятицької сільської ради Галина.

Правоохоронці провели обстеження території та будинку Марківих. Коли оглядали підвал, натрапили на тіло господині. Воно було прикрите старою картоплею.

"Тіло доставили на експертизу. Там встановили, що жінку вбили - 4 доби перед тим, як її знайшли. Коли провели перевірку з'ясували, що до скоєння вбивства причетний 33-річний син загиблої. Після вбивства він переховувався у Дрогобицькому районі", - додають в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українського заробітчанина жорстко вбили у Росії

За цим фактом вбивства правоохоронці відкрили кримінальну справу. Сину за вбивство матері грозить до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Син убив матір і заховав тіло в підвалі з картоплею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути