Ексклюзиви
пʼятниця, 02 липня 2021 08:17

Син нардепа-мільйонера потрапив із дітьми у ДТП - фото і відео
4

У Харкові син нардепа від ОПЗЖ і мільйонера Олександра Фельдмана потрапив у ДТП.

Унаслідок зіткнення позашляховиків BMW і Range Rover постраждали двоє дітей Олександра Фельдмана-молодшого, про що він заявив у Instagram. При цьому місцевий Telegram-канал "Веха" повідомляє, що в лікарню також потрапили жінка з дитиною, котрі перебували в іншому авто.

Інцидент стався 1 липня на проспекті Науки. Фельдман був за кермом Range Rover. Він запевнив, що був тверезий і разом із поліцією вирушив на огляд. Раніше в соцмережах з'явилася інформація, що чоловік нібито перебував у стані алкогольно сп'яніння.

Фото: obozrevatel.com

Син нардепа додав, що одного з його дітей разом із нянею направили до медичного закладу. Сам він пошкодив плече й отримав під час аварії невеликий синець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП загинув "свободівець" із дружиною та молодшою донькою: подробиці

Посадовець Миколаївської облдержадміністрації Ігор Бурда 12 березня втікав від поліцейських та пропонував їм хабар. Кілька патрульних авто ганялися по всьому центру Миколаєва за його автомобілем Range Rover. Коли поліцейським вдалося "затиснути" його між автомобілями, почав пропонувати хабар. Працює головним спеціалістом управління капітального будівництва, пройшов від партії "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «Син нардепа-мільйонера потрапив із дітьми у ДТП - фото і відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути