Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2013 12:21

Сім'ям, які втратили рідних у жахливій ДТП на Хмельниччині, заплатять по 10 тис. грн

Сім'ям, які втратили рідних у жахливій ДТП на Хмельниччині, заплатять по 10 тис. грн
Фото: www.pohlyad.com

Сім'ям загиблих в ДТП на Хмельниччині буде виділено матеріальну допомогу з розрахунку 10 тис. гривень на сім'ю кожної особи, яка загинула, повідомили у прес-службі Тернопільської ОДА.

На виконання доручення голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час нього вирішили виділити з резервного фонду обласного бюджету кошти для надання матеріальної допомоги та здійснення похорон сім'ям осіб, які загинули внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на території Хмельницької області 20 серпня 2013 року, з розрахунку 10 тис. гривень на сім'ю кожної особи, яка загинула.

Департаменту фінансів обласної державної адміністрації доручено підготувати проект відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, 9 людей загинули і 1 госпіталізовано в результаті ДТП поблизу с.Порохня Волочиського району. Усі загиблі з Тернопільської області. Люди їхали до Хмельницького на речовий ринок. Сьогодні у Тернополі оголосили траур.

Зараз ви читаєте новину «Сім'ям, які втратили рідних у жахливій ДТП на Хмельниччині, заплатять по 10 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути