пʼятниця, 04 листопада 2016 11:46

Сім`ю наркоторговців затримали у центрі міста

Сім`ю наркоторговців затримали у центрі міста
ssu.gov.ua

У центрі Бердичева на Житомирщині працівники СБУ спільно із прокуратурою затримали подружжя та їхнього сина, які займалися наркоторгівлею. Канал наркопостачання працював в інтенсивному режимі, - партії наркотиків надходили до регіону кожні два дні. Щоденна виручка становила 50-80 тисяч гривень.

Про це говориться у повідомленні прес-служби СБУ.

Подружжя із сином ромської національності виготовляли небезпечний наркотик - опій. Поширювали його по всій області. Чоловік та жінка уже раніше сиділи у в`язниці 12 та 8,5 років. Над ними був "наглядач за Бердичевом" та ще двоє членів його банди. Розповсюдженням наркотиків займався їхній спільник, який зараз сидить за гратами у цьому ж місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний Добкін-молодший не пройшов тест на наркотики

Організатори угруповання налагодили так звану "безконтактну" схему збуту наркотиків. За кожен етап відповідали окремі люди. Гроші перераховували на "ліві" банківські картки, місцезнаходження партій наркотику повідомлялося покупцям після підтвердження про оплату.

Правоохоронці затримали 4 членів угрупування. Одночасно провели 18 санкціонованих обшуків приміщень у Бердичеві та Вінниці. Вилучили чергову партію наркотику – 560 мл готового до вжитку опію вартістю 60 тис грн, готівку, банківські картки, а також травматичну зброю.

Триває слідство. Розшукують інших членів угрупування. Затриманих передали під варту. Перевіряють також інформацію про можливу причетність правоохоронців та співробітників Державної пенітенціарної служби до "кришування" банди.

Зараз ви читаєте новину «Сім`ю наркоторговців затримали у центрі міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути