понеділок, 26 березня 2018 15:17

Сіли в попутку та загинули: добірка масштабних аварій

Протягом минулого тижня, 19-25 березня, на українських дорогах сталися сотні аварій, в яких отримали травми і загинули десятки людей.

В Одеській області в аварії загинули двоє 30-річних чоловіків, один з яких ветеран АТО, передає "Обозреватель". Як стало відомо, чоловіки зупинили легковий автомобіль Toyota і попросили водія підвезти їх до місця призначення. На вулиці Дмитра Донського водій не впорався з керуванням і в'їхав у електроопору. Удар прийшовся в задню частину авто, де сиділи пасажири. Обидва пасажири загинули.

Автор: 7 канал
  Двоє чоловіків загинуло у попутці в Одесі
Двоє чоловіків загинуло у попутці в Одесі

У Запорізькій області, біля села Орлянське, смертельне ДТП влаштував співробітник поліції. Автомобіль, яким керував т. в. о. начальника структурного підрозділу Михайлівського відділення Василівського відділу поліції, збив пішохода, який йшов в попутному напрямку. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

За попередніми даними, на момент аварії загиблий перебував у стані алкогольного сп'яніння, сам же водій авто був тверезий і не знаходився при виконанні службових обов'язків. Справа перебуває на контролі прокуратури.

Ще одна смертельна аварія сталася в Запорізькій області, в Василівському районі. Вантажівка Scania врізалася в припаркований легковий автомобіль Peugeot, поруч з яким перебували двоє чоловіків у віці 33 і 36 років, останній помер на місці події.

Автор: Національна поліція України
  Вантажівка  врізався в припаркований легковий автомобіль Peugeot, поруч з яким перебували двоє чоловіків   33 і 36 років, останній помер на місці події
Вантажівка врізався в припаркований легковий автомобіль Peugeot, поруч з яким перебували двоє чоловіків 33 і 36 років, останній помер на місці події

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві трамвай "зіскочив" з рейок і зіткнувся з дорогою іномаркою

У Дрогобичі Львівської області жертвою аварії став 51-річний співробітник військкомату. В автомобіль Daewoo Lanos, яким керував військовослужбовець, врізався BMW, водій якого, порушивши правила, раптово виїхав на смугу зустрічного руху. В результаті співробітник військкомату помер на місці події, а водій BMW отримав перелом ноги.

Автор: Обозреватель
  Авто, на якому їхав співробітник військкомату
Авто, на якому їхав співробітник військкомату

В Одеській області фура DAF протаранила легковий автомобіль. Удар був такої сили, що легковик перетворився на купу металобрухту, а водій авто загинув. Щоб витягти тіло, знадобилася допомога рятувальників.

Автор: Обозреватель
  В Одеській області фура DAF протаранила легковий автомобіль, водій загинув
В Одеській області фура DAF протаранила легковий автомобіль, водій загинув

Співробітники Хустського відділу поліції на Закарпатті встановлюють всі обставини і причини зіткнення легкового автомобіля та вантажного потяга в селі Велика Копаня. Land Rover зачепив потяг на залізничному переїзді і авто відкинуло, водій отримав травму плеча. Його доставлено до лікарні у Виноградові. Життю чоловіка нічого не загрожує.

Зараз ви читаєте новину «Сіли в попутку та загинули: добірка масштабних аварій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути