пʼятниця, 13 лютого 2015 02:48

Сили АТО зачищають Лутугине й контролюють трасу Дебальцево-Артемівськ

Сили АТО зачищають Лутугине й контролюють трасу  Дебальцево-Артемівськ

На даний час питання про котел в Дебальцевому взагалі не стоїть, штаб АТО повністю контролює ситуацію. Про це в ефірі "5 Каналу" повідомив заступник начальника ГУ МВС України в Донецькій області Ілля Ківа, передає кореспондент УНН.

"На даний момент ми закінчуємо зачистку Лутугиного, контролюємо трасу М-103 Дебальцево-Артемівськ", - повідомив він, додавши, що на цій трасі операція зараз проходить в повному обсязі.

Ківа повідомив, що завтра будуть вводитися додаткові сили на дебальцевські рубежі. Він наголосив, що Збройні сили України знаходяться на своїх позиціях, міліція несе службу всередині міста Дебальцево. Водночас він повідомив, що міліція понесла втрати.

"Ситуація контролюється, вона вирівнялася. Артилерія відпрацювала на 101%. Ніхто позицій не залишив. Зараз питання про котел навіть не обговорюється. Всі працюють чітко по вертикалі. Штаб АТО контролює ситуацію на 100%", - описав ситуацію в Дебальцевому Ківа.

Раніше радник Міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що сили АТО тримають цілісність оборони і жорстко стримують наступ і атаки ворожих сил. Українські силовики утримують всі свої позиції і дають гідну відсіч агресору, наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО зачищають Лутугине й контролюють трасу Дебальцево-Артемівськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути