середа, 13 серпня 2014 08:28

Сили АТО заблокували трасу, по якій терористи отримували підкріплення

Сили АТО заблокували трасу, по якій терористи отримували підкріплення

Наступ сил АТО одночасно з різних напрямів в Луганській та Донецькій областях унеможливив організацію терористами оборони на всіх ділянках через гострий брак живої сили і озброєння.

Про це написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Дмитро Тимчук, посилаючись на Оперативні дані групи "Інформаційне Опір".

"Критичною для "ДНР" стала нестача ресурсів для організації оборони в напрямку Шахтарськ-Торез-Сніжне, що дозволяє силам АТО блокувати угруповання бойовиків в цих районах (ця задача на даний момент виконується, при цьому були припинені спроби бойовиків доставити в даний район підкріплення ). А головне - дозволило силам АТО перерізати трасу Н21, по якій здійснюється зв'язок угруповання противника в районі Донецька з "ЛНР" і поставки озброєння і найманців з Росії", - повідомив Тимчук.

За його словами, вчорашнє звільнення Вуглегірська дозволяє українській армії остаточно блокувати угруповання супротивника в районі Горлівки.

"Подальше просування сил АТО на південний захід від Лутугине і зустрічний - від Іванівки південніше н.п.Петровське, дозволяє блокувати угруповання терористів в районі н.п.Алчевск і Стаханов, де знаходяться опорні пункти бойовиків (ця задача також в даний час виконується )", - зазначив Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Сили АТО заблокували трасу, по якій терористи отримували підкріплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути