пʼятниця, 18 листопада 2011 13:26

Школяр живцем згорів у лісі на Рівненщині

Обгорілий труп 16-річного юнака знайшли міліціонери у лісопосадці між селами Вельбівне та Кургани в Острозькому районі Рівненщини. Позавчора хлопець пішов з дому у справах і більше не повернувся. Його шукали цілу ніч по сусідніх селах, в райцентрі, у лікарнях та на вокзалах. Лише у четвер вранці на тіло наштовхнулися дільничні інспектори, які проїжджали дорогою.

Автор: Фото: Прес-служба МВС
  Тут знайшли тіло хлопця
Тут знайшли тіло хлопця

"Мати Олега звернулася до міліції в середу пізно ввечері. Сказала, що син пропав. Він збирався їхати на роботу до свого вітчима, який працює в селі Кривин Славутського району сусідньої Хмельницької області", - розповіла Вікторія Антонова з районного відділу МВС. – "Хлопець вийшов з дому ще о 7-ій ранку. Він жив разом з матір'ю та вітчимом у Курганах вже понад рік. У сім'ї виховують ще двійко дітей".

На Хмельниччині Олег зустрівся із вітчимом. Той дав йому велосипед, трохи грошей та пусту пластикову каністру – юнак мав купити додому паливо для бензопили. Більше пасинка чоловік не бачив.

Тіло хлопця у лісопосадці на узбіччі дороги сильно обгоріло. Поруч лежала та сама згоріла каністра та його велосипед.

"За висновками судово-медичної експертизи, смерть наступила від опікового шоку", - каже начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – "Порушено кримінальну справу за фактом навмисного убивства. Однак не виключаємо, що це міг бути і нещасний випадок – через необережне поводження з вогнем та легкозаймистими речовинами".

Кургани – невелике село, де мешкають трохи менше 400 людей. Там розповідають, що загиблий юнак любив курити.

Зараз ви читаєте новину «Школяр живцем згорів у лісі на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути