Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 09:02

Серце Хосні Мубарака перестало битися

Серце Хосні Мубарака перестало битися

Колишній президент Єгипту Хосні Мубарак перебуває в стані клінічної смерті. Про це, як передає агентство Reuters, повідомляють єгипетські ЗМІ з посиланням на лікарів екс-лідера.

Раніше у вівторок Мубарак переніс серцевий напад і був переведений з в'язниці до лікарні. Як йдеться в повідомленні державного інформагентства MENA, після того, як Мубарак був доставлений у лікарню, його серце перестало битися, його намагалися запустити за допомогою дефібрилятора, але воно не запрацювало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мубарак просить смертельної дози ліків

Нагадаємо, 12 червня 2012 84-річного Мубарака засудили до довічного ув'язнення за загибель супротивників його режиму під час розгону акцій опозиції на початку 2011 року. Незабаром після цього стан здоров'я колишнього президента, який правив Єгиптом майже 30 років, серйозно погіршився.

За словами лікарів, самопочуття Мубарака похитнулося на тлі нервового потрясіння, важкої депресії і зростання артеріального тиску. Деякі місцеві ЗМІ стверджували, що колишній лідер страждає на рак. Після вироку лікарі наполягали на переведенні Мубарака до лікарні, проте в цьому їм було відмовлено.

Зараз ви читаєте новину «Серце Хосні Мубарака перестало битися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути