вівторок, 29 листопада 2011 16:19

Селянин згорів живцем у власній хаті на Рівненщині

Учора вранці в селі Красносілля Володимирецького району на Рівненщині у власному житловому будинку під час пожежі загинув 57-річний господар. Він заснув у ліжку з цигаркою.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

"Про пожежу на "101" повідомили односельці. Хоча черговий підрозділ державної пожежної охорони райвідділу МНС прибув у село швидко, проте врятувати чоловіка не встигли. Коли рятувальники ввійшли до вщент задимленого приміщення в одній з кімнат на ліжку лежав уже мертвий господар будинку. Його ліжко й білизна були у вогні", - розповів Дмитро Мельник з центру пропаганди обласного управління МНС.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Індії через пожежу на зборах євнухів загинули 16 людей

Пожежу загасили за лічені хвилини. Будинок не згорів. Односельці кажуть, що загиблий часто пиячив. Згадують, що раніше в нього вдома вже була пожежа. Правда, тоді сусіди встигли приборкати полум'я власноруч і все минулося без жертв.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

"З початку року на Рівненщині виникло 1289 пожеж на яких загинуло 77 людей. Вкотре закликаємо людей бути обережними з вогнем. Зокрема, ні в якому випадку не користуватися саморобними електрообігрівачами, пошкодженими розетками та вимикачами. Не залишати без нагляду увімкнені побутові електроприлади. Не експлуатувати печі, що мають тріщини, - зазначив Дмитро Мельник. - Не паліть цигарок, лежачи у ліжку. При вживанні спиртних напоїв, не користуйтеся відкритим вогнем, адже це може коштувати вам життя. Дотримання елементарних правил пожежної безпеки під силу кожному. Зробіть усе залежне від вас, щоб зберегти своє життя та майно від вогню".

Зараз ви читаєте новину «Селянин згорів живцем у власній хаті на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути