Ексклюзиви
середа, 31 березня 2021 17:28

Шантажував і залякував: чоловік 2 роки ґвалтував школярку
3

В Одесі 49-річний чоловік 2 роки ґвалтував неповнолітню дівчинку, яку знайшов у соцмережах. На момент знайомства школярці було 13 років.

Зловмисник під виглядом юнака випросив у неї світлини інтимного характеру, а потім шантажував. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

В Одесі поліцейські затримали 49-річного місцевого жителя за підозрою у ґвалтуванні неповнолітніх дівчат
Фото: od.npu.gov.ua
В Одесі поліцейські затримали 49-річного місцевого жителя за підозрою у ґвалтуванні неповнолітніх дівчат
В Одесі поліцейські затримали 49-річного місцевого жителя за підозрою у ґвалтуванні неповнолітніх дівчат

"Маючи компромат на дівчину, чоловік почав їй телефонувати. Представлявся співробітником органу, який начебто контролює розповсюдження в інтернеті порнографічного контенту. І погрожувати, що розішле її фото батькам, родичам та однокласникам, якщо вона не зустрінеться з ним. Боячись осуду, дівчинка дозволила чоловіку прийти до себе додому, коли мати була на роботі. Чим той скористався, щоб задовольнити свої сексуальні потреби проти волі малолітньої. Залякування та ґвалтування дитини тривали майже два роки, аж доки вона не наважилася розповісти про все своїй матері, яка відразу ж звернулася в поліцію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залякав, що боялися зізнатися: чоловік ґвалтував дружину та 2 доньок

Зловмисника затримали. А суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Під час обшуку в підозрюваного вилучили мобільний телефон та ноутбук, у яких є переписка з шантажуванням та залякуванням й інших дівчат. А також фото- та відеоматеріали порнографічного характеру за участю фігуранта та неповнолітніх на вигляд дівчат. Кількох із них правоохоронці вже встановили і проводять з ними слідчі дії. Зі слів дівчат, правопорушник з ними познайомився так само в інтернеті.

Вилучені докази направлені на експертизу. За скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

У Запоріжжі затримали педофіла, який зґвалтував 12-річну дівчинку. Ґвалтівником виявився 52-річний місцевий житель, який раніше вже був судимий за аналогічний злочин. У підозрюваного вилучили телефон з відеозйомкою.

Зараз ви читаєте новину «Шантажував і залякував: чоловік 2 роки ґвалтував школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути