середа, 23 вересня 2020 07:30

Самогубства в лікарні для хворих на Covid-19: що кажуть в прокуратурі

Самогубства в лікарні для хворих на Covid-19: що кажуть в прокуратурі
У Київській міській клінічній лікарні №4 за дві доби двоє чоловіків стрибнули з одного й того самого вікна другого поверху. Фото: facebook.com/MunicipalnaVarta

У прокуратурі Києва взяли під контроль розслідування самогубств, які сталися в лікарні №4 для хворих на Covid-19 у Cолом'янському районі.

Чи мають відношення обидва випадки до коронавірусу - ані в медзакладі, ані в поліції не кажуть. У прокуратурі пояснили, що не можуть розголошувати подробиці слідства. Слідчі допитують співробітників лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрибнув із вікна лікарні: 48-річний чоловік скоїв самогубство з другої спроби

"Слідчі поліції допитують персонал і пацієнтів цієї лікарні. За яких обставин на території однієї лікарні, за такий проміжок часу. Це такі події надзвичайні. Тому і місцева прокуратура, і прокуратура міста Києва взяла це розслідування на контроль", — прокоментувала речниця прокуратури Києва Надія Максимець, передає ТСН.

У Київській міській клінічній лікарні №4, яка орієнтована на лікування коронавірусу, за дві доби двоє чоловіків наклали на себе руки. Обидва стрибнули з одного й того самого вікна другого поверху.

Зараз ви читаєте новину «Самогубства в лікарні для хворих на Covid-19: що кажуть в прокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути