пʼятниця, 15 травня 2015 11:42

З приходом "руского міра" Кримське вимерло, не видно навіть собак
10

Фото: facebook.com

Прес-служба штабу АТО оприлюднила світлини, зроблені у Кримському, яке російсько-терористичні війська нещадно обстрілюють.

"Перше, що кидається в очі, коли в'їжджаєш у селище Кримське на Луганщині – абсолютно порожні вулиці. Не видно навіть домашніх тварин, собак та кішок, усе наче вимерло.

А ще, забиті дерев'яними щитами, або затягнуті поліетиленовою плівкою вікна приватних обійсть. Паркани і дахи посічені дрібними отворами. Це від куль та осколків.

За зовнішніми ознаками пошкоджень можна навіть вирахувати напрямок, із якого вівся вогонь: у селище долітають "подарунки" зі сторони тимчасово непідконтрольній українській владі території.

І хоча інтенсивність обстрілів не така висока, як місяць тому, місцеві мешканці вже призвичаїлись ставитись до умов свого життя із певною пересторогою. Ті , хто залишився у селі, тішаться, що неподалік знаходяться позиції української армії – єдиний гарант їхнього відносного спокою", - йдеться у повідомленні штабу.

Зараз ви читаєте новину «З приходом "руского міра" Кримське вимерло, не видно навіть собак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути