Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 15:58

Рятуючись від вогню, люди вискакували у вікна

Рятуючись від вогню, люди вискакували у вікна
20 жовтня в селі Більськ на Полтавщині згорів приватний будинок, є постраждалі. Фото: pl.dsns.gov.ua

У приватному обійсті в Котелевському районі Полтавщини сталася пожежа. Рятуючись від вогню, власниця будинку та її співмешканець вискакували у вікна. Будинок згорів, а люди в лікарні.

Про подробиці пожежі кореспонденту Gazeta.ua розповіли сусіди погорільців.

Подія сталася 20 жовтня близько 19-ї години на вулиці Вишневій в селі Більськ. Це будинок 47-річної Галини Верблюд. Сусіди розповіли, що того вечора спочатку почули звук, схожий на вибух. Пішли подивитися та помітили, що палає веранда.

На той час у будинку була Галина Петрівна та її 42-річний співмешканець Олексій Гілетенко. Дізнавшись від сусідів про пожежу, намагалися загасити вогонь самостійно.

"Олексій був п'яненький. А на веранді у них складені були речі - там і бензопилка, і ще щось. Сильно розгорілося, не змогли самі загасити. І вийти не могли - довелося через вікна тікати. Галина руку склом порізала і опіки отримала. А він обгорів сильно", - розповіла сусідка, яка просить не називати ім'я.

Ліквідацію загорання провели силами одного відділення 4-го державного пожежно-рятувального підрозділу та автоцистерни місцевого сільськогосподарського підприємства.

Внаслідок події жінка отримала легкі тілесні ушкодження. В її співмешканця обгорілі ноги, спина та обличчя, його стан - середньої тяжкості. Обидва потерпілих у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На хімічному підприємстві відбувся вибух

В будинку вигоріло 10 кв.м. покрівлі, пошкоджені стіни, стеля та господарські речі. Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення будинок та розташовану поруч літню кухню.

За попередніми даними, причиною пожежі стала проблема в електромережі будинку.

У Берліні загорівся один з вагонів поїзда далекого прямування.

Зараз ви читаєте новину «Рятуючись від вогню, люди вискакували у вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути