субота, 08 лютого 2020 16:20

Рвалась на війну і хотіла вбивати: розповіли про 18-річну, яка застрелила інструктора тиру
3

У Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тиру
Фото: pl.npu.gov.ua
У Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тиру
У Полтаві 18-річна дівчина застрелила інструктора тиру

Застреленого інструктора і власника тиру "Об'єкт 7,62" в Полтаві звали Ігор Смолянінов. Йому було 65 років.

18-річна підозрювана прийшла до тиру після сварки із своїм хлопцем на ґрунті ревнощів. Стріляла із пістолета Glock, автомата АК-74 та пістолета Марголіна. Із останнього вона вбила інструктора і наставила його на іншого. Під час боротьби вона встигла вистрелити втретє, але не влучила, повідомляє місцеве інтернет-видання "Полтавщина".

18-річний кавалер дівчини розповів , що вони познайомились через інтернет, вона приїхала до нього жити із Дніпра. Дівчина була емоційною, ділилася своїм бажанням "когось вбити", розповіла, що хотіла поїхати в зону ООС, але її не взяли до армії. Вона була хорошим стрілком і сам процес їй подобався.

Між парою часто виникали скандали на ґрунті ревнощів. Нещодавно у них викрали машинку для татуювання. Пара викликала слідчо-оперативну групу. В процесі слідства вона приревнувала хлопця до жінки-слідчої. Це стало приводом для чергового скандалу. Після сварки дівчина пішла до тиру щоб зняти стрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серед вулиці сталася стрілянина: перші подробиці та відео

Попередньо, підозрювана вистрелила в голову та тулуб Ігоря Смолянінова. Інший інструктор хотів її зупинити, тоді вона навела зброю на нього, потім на себе, потім знову на чоловіка і знову приклала ствол до своєї скроні. Інструктор кинувся на неї, дівчина встигла вистрелити втретє, але під час боротьби куля вилетіла в бік дверей. Незабаром на місці вже була поліція.

У ході слідчих дій правоохоронців вразила поведінка дівчини — вона виглядала спокійною, жодних емоцій. Вона вже пройшла освідування в наркодиспансері. У присутності адвоката повідомила, що її дії не були навмисними.

Сьогодні, 8 лютого, суд обере підозрюваній запобіжний захід. Також перевіряється інформація, що її мати лікується в психіатричній лікарні за межами Полтавської області.

7 лютого в Полтаві сталася трагедія в кульовому тирі "Об'єкт 7.62" на вул. Пилипа Орлика. Дівчина застрелила інструктора тиру. Чоловік отримав поранення, несумісні з життям. Два постріли: в область голови і тулуба.

Зараз ви читаєте новину «Рвалась на війну і хотіла вбивати: розповіли про 18-річну, яка застрелила інструктора тиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути