четвер, 27 жовтня 2022 13:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Очільник СБУ розповів про найкращих агентів української контррозвідки

Очільник СБУ розповів про найкращих агентів української контррозвідки
Виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк окремо відзначив роботу жінок у контррозвідці. Фото: ssu.gov.ua

Зі зрозумілих причин не можна на публіку розкривати конкретику щодо роботи української контррозвідки, яка працює в тилу ворога.

Але виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк окремо відзначив роботу жінок. Про це він розповів інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Очільник СБУ подякував жінкам, зайнятим контррозвідувальною діяльністю. Назвав їх "найкращими агентами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екскерівника СБУ в Криму затримував особисто Малюк

"Справжні амазонки у сфері контррозвідувальної діяльності, які проводять мегафілігранні агентурні проникнення, багато операцій успішно реалізовано завдяки агентурній жіночій присутності", ‒ сказав Малюк.

За його словами, деяким агентам навіть довелось зробити пластичні операції та змінити дані, щоб не наражатися на небезпеку.

Малюк також наголосив, що сфера контррозвідувальної діяльності нині є одним із тих напрямків, які українська спецслужба постійно вдосконалює.

Головне управління української воєнної розвідки та його керівник Кирило Буданов не причетні до вибуху на Кримському мосту, як стверджують у Росії. Російська сторона демонструє непрофесіоналізм у розслідуванні цього інциденту. Про це заявив виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Слідчі Служби безпеки України розпочали кримінальне провадження стосовно постачання Росії іранських дронів та ракет. Слідство має встановити всіх причетних до постачання в РФ безпілотників Shahed-136 і Mohajer-6, а також балістичних ракет малої дальності Fateh-110 та Zolfaghar.

Зараз ви читаєте новину «Очільник СБУ розповів про найкращих агентів української контррозвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути