пʼятниця, 06 квітня 2018 18:12

Розжарена сковорідка і сокира: домашній тиран 6 років знущався над дружиною

Розжарена сковорідка і сокира: домашній тиран 6 років знущався над дружиною
В Лубнах на Полтавщині психічно-хворий чоловік 6 років знущався над співмешканкою. Бив, різав ножем, обпікав. Фото: Medafarm.ru

У Лубнах на Полтавщині викрили домашнього тирана, який 6 років знущався над дружиною. Приковував ланцюгами до батареї, різав ножем, прикладав розжарену сковорідку і сокиру.

45-річна жінка звернулася до лікарів після чергового знущання, кажуть в Полтавській обласній поліції.

"При огляді лікар звернула увагу на численні давні пошкодження на тілі виснаженої жінки: загоєні порізи і сліди від опіків", - розповів "Фактам" Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної поліції.

Правоохоронці встановили, що співмешканець ніде не працював, зловживав спиртним. Постійно носив із собою сокиру. Сусіди часто чули крики і сварки з будинку. Намагалися увійти, але подружжя відповідало, що в них усе добре. Дільничного до себе не пускали.

"Я отримувала багато заяв від жителів, в яких вони висловлювали побоювання не тільки за потерпілу, а й за власне життя. Ходила з цими заявами і в міліцію-поліцію, місцеві органи влади, проте ніхто ніде на них не реагував. Чоловік був небезпечним не тільки для своїх близьких, а й для оточуючих. Перехожі боялися його, оскільки він завжди ходив з тесаком", - повідомила голова вуличного комітету Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік із ножем накинувся на двох хлопців

У чоловіка бачили ознаки психічного розладу: на голові він носив рвану шапку з металевими проводми, які називав антеною, за допомогою якої спілкується з інопланетянами. Лікарі-психіатри визнали його хворим і залишили на стаціонарному лікуванні.

Постраждалу лікують у неврологічному відділенні Лубенської центральної районної лікарні. У жінки, як виявилося, немає паспорта. Медики і місцеві люди допомагають їй продуктами та одягом.

У грудні 2014-го в Лубнах сусіди звільнили із закритої хати сестер-близнючок Ліну та Інну. Батько Олександр Городищенко 20 років тримав їх під замком.

Зараз ви читаєте новину «Розжарена сковорідка і сокира: домашній тиран 6 років знущався над дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути