середа, 06 серпня 2014 22:50

Розвідники АТО потрапили в засідку під Іловайськом

Розвідники АТО потрапили в засідку під Іловайськом
Фото: ukr-online.com

Терористи активно чинять опір блокуванню їхніх позицій силами АТО. Найбільш складна ситуація склалася у Донецьку, Луганську, Стаханові, Алчевську і Горлівці. Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в Фейсбук.

"У зоні АТО найскладнішою залишається обстановка поблизу н.п. Донецьк, Луганськ, Стаханов, Алчевськ, Горлівка. Бойовики роблять активні дії із запобігання блокуванню їхніх сил", - написав він.

За його інформацією, розвідгрупа сил АТО потрапила у засідку під Іловайськом. "Дані по втратах уточнюються", - зазначив експерт.

Поблизу Червоного Яру бойовики ударом з "Граду" намагалися зірвати рейдові дії українських підрозділів, проте завдяки ефективним діям командування сили АТО вийшли з-під обстрілу без втрат.

Терористи також провели ряд обстрілів позицій українських військових, зокрема, з мінометів обстріляні блокпости сил АТО поблизу Сабівки, Андріївки і двічі – поблизу Червоного Яру, з танків і БМП - блокпост поблизу Мар'янівки.

Крім того, з території Росії був зроблений мінометний обстріл ротної тактичної групи АТО поблизу Дякова, з "Граду" - позиції силовиків біля кордону з РФ.

Зараз ви читаєте новину «Розвідники АТО потрапили в засідку під Іловайськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути