Ексклюзиви
пʼятниця, 18 вересня 2020 13:04

Розповіли про стан студентів, яких витягли з палаючого легковика

Розповіли про стан студентів, яких витягли з палаючого легковика
У Запоріжжі автомобіль BMW зіткнувся з Nissan, потім влетів у рекламний щит і загорівся. Троє людей загинули. Ще троє скалічилися. Фото: zp.npu.gov.ua

Троє постраждалих, яких витягли з палаючого BMW у Запоріжжі, перебувають у реанімації Центру екстренної медичної допомоги. Усі вони громадяни Королівства Марокко, які навчаються в Запорізькому медуніверситеті.

Стан постраждалих 20 і 23-річного товаришів занепокоєння в лікарів не викликає. А от їхня 20-річна подруга – найтяжча, реаніматологи підключили її до апарата штучної вентиляції легенів.

"Дівчина у вкрай важкому стані перебуває у відділенні інтенсивної терапії та реанімації. Хлопець важкий, теж у реанімації, але там чітко позитивна динаміка, один середнього ступеня тяжкості - у відділенні травматології та політравми", - зазначив в.о. директора Центру екстремальної медицини Запоріжжя Олег Великий, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опора повністю прошила авто: розповіли подробиці вогняної смертельної аварії

Загасити полум'я до прибуття пожежників намагались інші автомобілісти. Але врятувати усіх людей, які були заблоковані всередині, не вдалося, троє пасажирів згоріли живцем.

Витягти тіла загиблих, серед них і водія, вдалося лише за допомогою спецобладнання. Чи справді в авто було шестеро людей, чи був водій тверезий і яка була швидкість BMW - в поліції поки що не коментують. До постраждалих лікарі правоохоронців поки що не пускають.

Аварія сталася на Набережній 17 вересня, близько 19:40. Автомобіль BMW влетів у рекламний щит і загорівся. В машині перебували 6 людей. 3 із них згоріли заживо. Вони сиділи на задньому сидінні.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про стан студентів, яких витягли з палаючого легковика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути