Ексклюзиви
неділя, 13 січня 2019 10:15

Розповіли про наслідки негоди в регіонах
3

Рятувальники допомагають боротись з негодою
Фото: dsns.gov.ua/
Рятувальники допомагають боротись з негодою
Рятувальники допомагають боротись з негодою

Протягом 12 січня підрозділи Полтавського гарнізону ДСНС України залучались до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов.

Рятувальники відбуксирували 56 вантажних автомобілів, в яких перебули 57 чоловік та 3 легкових автомобіля, в яких перебувало 7 людей, - повідомили в ГУ ДСНС.

Внаслідок складних погодних умов, на автодорозі в м. Кременчук по вул. Аерофлотська застряг в сніговому заметі, та внаслідок ожеледі перекрив рух автотранспорту вантажний автомобіль "ДАФ". Бійці ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою тросу відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз і сонце: розповіли про погоду на вихідні

Для надання допомоги залучалися 2 чоловіки особового складу 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиниця техніки.Рятувальники Полтавщини продовжують надавати допомогу громадянам на автошляхах області.

Протягом чергової доби пожежно-рятувальними підрозділами ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області здійснили 25 виїздів, вивільнили 24 одиниці автотранспорту, врятували 58 осіб, з них 19 дітей.

На території Донецької області через погіршення погодних умов утримується складна, проте контрольована, ситуація на дорогах. Рятувальники Донеччини продовжують надавати допомогу водіям та вилучають автомобілі зі снігових заметів.

Сьогодні у горах Карпат у межах Закарпатської області очікується значна небезпека сходження лавин.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про наслідки негоди в регіонах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути