пʼятниця, 07 травня 2021 08:16

Розповіли про нападника, якого смертельно поранив військовий

Розповіли про нападника, якого смертельно поранив військовий
Близькі загиблого на Великдень на Тернопільщині Володимира Воробця просять не паплюжити пам'ять про вбитого. Фото: Овід

Нападника із Тернопільщини, якого на Великдень смертельно поранив ветеран ООС 24-річний Андрій Пекельний, звали Володимир Воробець. Він був ровесником Андрія. Жив у селі Іванівка.

Того дня Володимир разом з товаришами пішов на дискотеку у сусіднє село Глищава. Там і почався конфлікт з місцевим Андрієм. Обох місцеві характеризують позитивно.

"Просто так сталося. Тут страшна трагедія і там не добре, і там трагедія. І там добра дитина і тут добра дитина. То шок, всі шоковані", – розповідає секретар Іванівської об'єднаної громади Леся Гайданка, передає 0352.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сам напоровся на ніж: розповіли про військового, який боронився від нападників

Батьки загиблого Володі шоковані. Тато постійно плаче, а мати не може найти собі місця. У сім'ї ще залишилася донька, саме вона зараз займається усіма справами. Зі сім'ї ніхто не коментує цієї ситуації. Лише баба Володимира – Катерина.

"Ми не звинувачуємо ні свого Володю, а ні того хлопчину. Може, він і не хтів. Але зразу брати ніж. І ще й показували такий ніж великий, міряли його. Чи він буде в тюрмі сидіти, чи не буде, нам з того нічого", - каже жінка.

Рідні Володимира також просять, аби люди менше обговорювали цю подію в соціальних мережах, і не обзивали їхню сім'ю та не паплюжили пам'ять їхнього сина та онука.

Нещастя трапилося 2 травня близько опівночі в селі Глещава на Тернопільщині. 24-річний ветеран ООС, захищаючись від нападу п'яних ровесників, ножем травмував одного з них. Потерпілий помер від втрати крові.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про нападника, якого смертельно поранив військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути