середа, 29 серпня 2018 15:43

Розповіли про двох друзів, яких збив п'яний поліцейський

Поліцейський, який влаштував смертельну ДТП у Бродівському районі на Львівщині, виявився сусідом одного із загиблих хлопців. Раніше чоловік служив у зоні АТО.

Загиблі - 18-річний Тарас і 19-річний Богдан. Були друзями, розповів голова сільради Іван Гороб'євський, передає "Обозреватель".

"Хлопці були друзями. Богдан уже закінчив профтехучилище і нещодавно повернувся з Польщі із заробітків. А Тарас ще вчився, приїхав із Болгарії, там він проходив практику", - розповів сільський голова.

Того вечора поліцейський Назар поїхав до сусіднього села Жарків на своєму бусі. Там саме проходило храмове свято, а ввечері була дискотека. Батько Назара - районний депутат і директор школи. Він важко переніс трагедію, у чоловіка стався інсульт і зараз він у лікарні. Мама поліцейського з його сестрою нещодавно також повернулися із заробітків. Сім'я живе по сусідству із загиблим Тарасом.

Автор: obozrevatel.com
  На Львівщині поліцейських збив на смерть двох чоловіків на скутері
На Львівщині поліцейських збив на смерть двох чоловіків на скутері

"Звичайно, це велика трагедія. І те, що вони сусіди, накладає відбиток, вони сваряться, батьки загиблих хлопців кричать", - каже голова сільради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці потрапили у смертельну аварію в Польщі

Автор: obozrevatel.com
  Скутер двох друзів, яких збив поліцейський, розбитий дощенту
Скутер двох друзів, яких збив поліцейський, розбитий дощенту

Тіла хлопців ще не віддали, вони на експертизі.

Водій буса, поліцейський, перебуває у СІЗО. За фактом ДТП порушено кримінальне провадження. Винному загрожує до 12 років позбавлення волі.

28 серпня о 23:50 у селі Жарків Бродівського району Львівської області сталася смертельна аварія. Працівник поліції за кермом Renault Trafic на смерть збив 18-річного водія скутера та його пасажира, 19 років. Правоохоронець був напідпитку.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про двох друзів, яких збив п'яний поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути