понеділок, 18 березня 2019 14:01

Розповіли подробиці про підозрюваних у вбивстві військового

Розповіли подробиці про підозрюваних у вбивстві військового
Підозрювані у вбивстві військовослужбовця під Харковом – 15, 16 та 18-річні місцеві мешканці. Замовила убивство 22-річна мешканка Харкова. Фото - Вікка

Підозрювані у вбивстві військовослужбовця під Харковом – 15, 16 та 18-річні місцеві мешканці.

Замовила вбивство 22-річна мешканка Харкова, повідомили у відділі комунікації поліції області.

Протягом дня 13 березня компанія перебувала в місті Чугуєві. Близько 23:00 на території автовокзалу вони зустріли чоловіка, разом з яким пішли до під'їзду 9-поверхового будинку розпивати спиртне. Під час застілля харків'янка розповіла хлопцям, що 26-річний чоловік, нібито, її зґвалтував. Також вона повідомила, що у нього є банківська картка, на якій багато грошей, та запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річного військового знайшли мертвим у казармі

"Вони розробили план вбивства. Хлопці запропонували чоловіку піти з ними у ліс, де жорстоко вбили його. Зловмисники нанесли потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівкам та тулубу. Після того, як постраждалий втратив свідомість, юнаки забрали його одяг та інші речі, спалили та залишили місце злочину. Коли хлопці повернулися до дівчини, то повідомили, що виконали замовлення та показали на підтвердження відео", - розповіли в поліції.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

16 березня приблизно за 1 км від території військової частини в місті Чугуєві на Харківщині в лісосмузі виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Загиблим виявився 26-річний військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли подробиці про підозрюваних у вбивстві військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути