Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2019 20:38

Розповіли подробиці про ДТП з чотирма загиблими під Києвом

Розповіли подробиці про ДТП з чотирма загиблими під Києвом
На Київщині в результаті зіткнення двох легковиків загинули 4 людей, серед них 2 - діти. Ще четверо потерпілих у лікарні. Фото - kiev.informator.ua

Повідомили нові подробиці смертельної аварії у селі Здвижівка на Київщині, під час якої загинули 2 жінки та їхні діти.

У поліції кажуть, що автомобіль Volkswagen Caddy, ймовірно, не був пристосований для перевезення людей.

"Він не пристосований, напевно, під те, щоб перевозити пасажирів. Перероблений, напевно. Люди явно були не пристебнуті", - каже начальник відділу комунікації обласної Київщини Микола Жукович, передає ТСН.

Нині на місці трощі залишилися лиш уламки, а автомобілі забрали для експертизи. Передусім мають визначити швидкість, з якою рухалася машина по головній дорозі, чи міг водій уникнути зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві Logan зіштовхнув із дороги Lexus: загинула пішохід

Місцеві мешканці кажуть, що аварій на цьому перехресті десяток на рік. Це пояснюють містикою, мовляв дорогу побудували на кістках.

Чотирьох постраждалих доправили до райлікарні Бородянки. Усі вони в задовільному стані. Обох водіїв перевірили на алкоголь.

"Відібрана кров, проведена експертиза. Вони попередньо тверезі. Зараз очікуємо результати біохімії",- каже Антон Довгопол із Бородянської ЦРЛ.

Водієві Volkswagen Caddy, який не виконав вимоги знака, вже вручили підозру у порушенні правил дорожнього руху. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Смертельна аварія, яка забрала життя 4-х людей, сталася 10 листопада о 16.15 на автодорозі Бородянка-Гостомель на Київщині. Унаслідок зіткнення Volkswagen Caddy та Volvo загинули 2 жінки та їхні 2 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли подробиці про ДТП з чотирма загиблими під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути